Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@07:53:50 GMT

کیفی‌سازی دانشگاه‌ها در دستور کار وزارت علوم است

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۳۰۴۲۳

کیفی‌سازی دانشگاه‌ها در دستور کار وزارت علوم است

منصور غلامی روز شنبه درجلسه هیات امنا و اساتید دانشگاه حضرت معصومه(س) قم، اظهار داشت: یکی از ضرورت‌های کیفی سازی دانشگاه‌ها توجه به نحوه ارائه دروس و برنامه‌ریزی مناسب دراین زمینه است و از دانشگاه‌های جوان انتظار این است که تلاش آنها برگزاری دوره‌های آموزشی با کیفیت بالاتر باشد.

وی با بیان اینکه هدف قراردادن تبدیل دانشگاه‌های کشور به دانشگاه جامع با توجه به سرعت بسیار زیاد پیشرفت علوم و حرکت شتابدار دانشگاه‌های پیشتاز در این زمینه ممکن نیست گفت: تبدیل دانشگاه‌ها به دانشگاه جامع ممکن نیست ولی امکان کیفی‌سازی و تخصصی کردن مراکز علمی دررشته های خاص با استفاده از آینده پژوهی ظرفیت تحول جدی در این زمینه را ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای ایجاد شبکه علمی میان دانشگاه‌های کشور ادامه داد: درگام اول ایجاد شبکه علمی در بین دانشگاه‌های هر استان و در گام دوم با توجه به برنامه‌ریزی انجام شده طراحی شبکه علمی در سطح منطقه‌ای ایجاد می‌شود که در این راستا ۱۰ منطقه تعریف شده‌است.

غلامی با بیان اینکه اولویت و ماموریت‌های دانشگاه‌ها بر اساس این شبکه علمی تعریف شده‌است، افزود: دانشگاه مادر هر استان به محور این شبکه علمی تبدیل و با شناخت دقیق از امکانات و ظرفیتها اجرایی می‌شود.

وی با اشاره به نقدهای وارده به آموزش عالی کشور گفت: باید نقدهای منصفانه به آموزش عالی کشور را به خوبی گوش و تلاش لازم برای پاسخگویی به این نقدها و رفع این مشکلها در دستور کار مجموعه آموزش عالی کشور قرار گیرد.

وزیر علوم، تحقیقات وفناوری، با تاکید بر اینکه دنیا به سرعت در حوزه علوم و تحقیقات درحال حرکت است گفت: اگر خود را با این کاروان علمی همراه نکنیم، در چند سال آینده درس‌هایی دردانشگاه‌های کشور تدریس می‌شود که با علوم روز دنیا فاصله زیادی خواهد داشت.

وی دانشگاه حضرت معصومه(س) را دانشگاهی جوان دانست و گفت: رسیدن به اهداف والای این مرکز نیازمند تلاش مضاعف است و وزارت علوم برای رسیدن سریع به آرمان های وظیفه حمایت از این مرکز علمی به وظایف خود عمل می کند.

غلامی، تقویت بنیه مالی دانشگاه حضرت معصومه(س) را مورد تاکید قرار داد و گفت: کیفی سازی اموزشی از جمله اولویت های وزارت علوم است و باید دانشگاه ها خود را آماده ارائه خدمات آموزشی علمی باکیفیت نمایند.

دانشگاه حضرت معصومه(س) در سال ۸۶ ویژه دانشجویان دختر در قم تاسیس شد.

این دانشگاه دارای ۹ رشته کارشناسی در حوزه علوم انسانی و همچنین ۷ رشته در مقطع کارشناسی ارشد است ضمن اینکه در آن  یک هزار و ۶۰۰ دانشجوی دخترمشغول تحصیل هستند.

برچسب‌ها قم دانشگاه وزیر علوم تحقیقات و فن آوری منصور غلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم دانشگاه منصور غلامی قم دانشگاه منصور غلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۰۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی

دریافت 48 MB

به گزارش خبرنگار مهر، نشست ۵ ساعته خانه گفتگوی تحول در علوم انسانی با حضور بیش از ۸۰ استاد برجسته و چهره‌های علمی و فرهنگی کشور در سالن شهید سلیمانی دانشگاه تهران برگزار شد.

محمد مقیمی استاد دانشکده مدیریت و رییس دنشگاه تهران در این نشست گفت: اجتهاد علمی در حوزه تحول علوم انسانی یعنی اینکه دو بال قدرت نظریه پردازی و جسارت و جرأت و پذیرش ریسک که عمدتا ناظر بر اجرای این مقوله در محیط دانشگاه است را مدنظر داشته باشیم و این موضوع را با جدیت در دانشگاه دنبال کنیم. در راستای این دغدغه، شورای تحول علوم انسانی در شورای عالی انقلاب فرهنگی شکل گرفت و یک دوره مدیریتی را پشت سر گذاشت و امروز در دوره جدید مدیریت شورای تحول علوم انسانی که آقای دکتر عاملی استاد محترم دانشگاه تهران مسئولیت آن را پذیرفتند، دوره‌ای تازه را در زمینه تحول در علوم انسانی آغاز کرده‌ایم.

در ادامه این نشست سعید رضا عاملی رییس دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران گفت: دانشجویان المپیادی های فیزیک و ریاضی اکثرا در رشته های فیزیک و ریاضی تحصیل می کنند و همه تمایلات به سمت رشته های پزشکی، مهندسی های پول ساز و رشته هایی که به لحاظ کسب و کار و به شئون اجتماعی در جایگاه بالایی قرار دارند است.

مهدی الوانی رییس سابق دانشکده مدیریت دانشگاه علامه طباطبایی نیز در این نشست گفت: یک نوعی شبکه های دانش آفرینی بین دانشگاهیان ایجاد کنیم این شبکه ها باید ایجاد شود و اداره بازی و ستاد درست کردن فایده ندارد، استادان ما با یکدیگر ارتباط ندارند و این یعنی ما شبکه های دانش آفرینی نداریم.

کد خبر 6092279

دیگر خبرها

  • حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • وزیر علوم: دانش آموختگان ما وعده صادق را رقم زدند
  • وعده صادق نتیجه دانشگاه‌های ما است
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی