Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم عبدی پور روز شنبه در گفتوگو با خبرنگاران، افزود: این دانشگاه به عنوان یک دانشگاه تک جنسیتی در سال ۱۳۸۶ در شهر مقدس قم ایجاد شده و اولین دانشگاه تک جنسیتی بعد از انقلاب است.

وی ادامه داد: همه دانشگاه‌ها سه کارکرد مهم از جمله تولید علم، تولید انسان متخصص و تولید انسان فرهیخته اجتماعی را به عهده دارند که دانشگاه های تک جنسیتی درحوزه کارکرد سوم می‌توانند موفق تر باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تربیت بانوان در حوزه آموزش علمی، تقویت مبانی علوم و نهادینه کردن ارزش های متعالی دینی و اخلاقی در قالب برنامه‌های تربیتی در دانشگاه‌های تک جنسیتی بستر برای ورود به جامعه و ایفای نقش سازنده بانوان را بیش از پیش فراهم می‌کند.

رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س) قم با اشاره به نقش و اهمیت جایگاه بانوان در تربیت نسلها و توسعه کشور گفت: در حوزه بانوان باید توجه ویژه‌ای به آموزش و پرورش و همچنین تعلیم و تربیت بانوان در سطوح مختلف آموزشی صورت گیرد.

عبدی‌پور اظهار داشت: در صورتی که این دانشگاه بتواند نقش مهم خود که همان تربیت زنان بر اساس الگوهای دینی را به درستی انجام دهد، شاهد رشد معنوی و دینی جامعه خواهیم بود.

رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س) قم افزود: بعد تربیتی دانشگاه حضرت معصومه(س) به دلیل تک جنسیتی بودن بسیار پررنگ تر از سایر دانشگاه‌هاست و در این زمینه می‌تواند موفق تر عمل کند.

عبدی پور، ادامه داد: این دانشگاه دارای ۹ رشته کارشناسی در حوزه علوم انسانی و همچنین ۷ رشته در مقطع کارشناسی ارشد است ضمن اینکه در این دانشگاه یک هزار و ۶۰۰ دانشجوی دختر در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۴۱ هیات علمی تمام وقت و ۱۰۰ هیات علمی مدعو در این دانشگاه مشغول فعالیت هستند، افزود: رشته‌های عملیاتی این دانشگاه درحال تدوین است و در افق سال ۱۴۰۰، تعداد رشته های کارشناسی این دانشگاه به ۲۵ و رشته های کارشناسی ارشد به ۲۰ رشته افزایش می یابد.

رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س) قم با اشاره به ماموریت‌گرایی دانشگاه‌ها گفت: رشته‌های مورد نیاز بانوان، جامعه زنان و خانواده، ظرفیت اشتغال پذیری و همچنین رشتههای تقویت کننده نهاد خانواده سه رویکرد این دانشگاه درتعریف رشته‌های جدید است.

عبدی پور، با بیان اینکه کارکرد دانشگاه تک جنسیتی کارکردی متمایز از دانشگاه های تفکیک جنسی است ، گفت: در برنامه ریزی این دانشگاه رسیدن به ۷۰ درصد مدیریت و اعضای هیات علمی به بانوان اختصاص داده می‌شود.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری قم بانوان دانشگاه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری قم بانوان دانشگاه ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری قم بانوان دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۰۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری

معاون آموزشی دانشگاه اصفهان با اشاره به حذف  حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳  گفت: در مقطع  دکتری ۱۰ درصد رشته‌ها و ۲۸ درصد رشته در  مقطع کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در کارشناسی دانشجو ندارد.

محمد فرامرزی با اشاره به شعار‌های جدید وزیر علوم مبنی بر اشتغال‌پذیری است، افزود: در حال حاضر دانشگاه‌ها نمی‌توانند رشته‌ای را راه اندازی کنند مگر اینکه پیوست اشتغال پذیری داشته باشند.

وی ادامه داد:  هیچ رشته‌ای بدون تضمین شغلی نباید دایر شود و دانشگاه‌ها موظف هستند که پیوست اشتغالپذیری دریافت کنند و دانشگاه اصفهان هم این موضوع را پیگیری می‌کند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان خاطر نشان کرد: در حوزه پژوهش و فناوری به تازگی وزارت علوم بسته مهارت‌آموزی و اشتغال را به دانشگاه‌ها معرفی کرده  که شامل ۱۵ واحد درسی، کاربینی، کارآموزی، کارورزی، مهارت‌های نرم شغلی و کارآفرینی که دانشگاه موظف است در برنامه درسی با هدف بالا بردن مهارت‌ها قرار دهد.

او  افزود: در آذرماه سال گذشته در استان اصفهان کارگروهی به نام «پیاده سازی آمایش و طرح تحول آموزش عالی» شکل گرفت که متشکل از روؤسای دانشگاه‌ها بود و در دور اول راه‌اندازی سامانه‌ای رشته‌های تحصیلی، رشته‌هایی که سه سال پذیرش آنها کمتر از ۶۰ درصد ظرفیت اعلام شده در تحصیلات تکمیلی داشته باشند و رشته‌های کارشناسی که کمتر از ۴۰ درصد پذیرش داشته باشند توسط وزارتخانه تغییر پذیرش دادند.

فرامرزی با بیان اینکه در استان اصفهان نزدیک ۲۸ درصد رشته‌های کارشناسی ارشد موجودیت دارند، گفت: حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳ حذف شده و در مقطع دکتری ۱۰ درصد رشته‌ها تحقق پذیرش خوردند و ۲۸ درصد رشته در  مقطع کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در مقطع  کارشناسی دانشجو ندارد و استقبالی از سمت جامعه نمی‌شود و این توقف پذیرش یا کاهش ظرفیت از همه گروه‌ها بوده و گروه علوم انسانی بیشتر است.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها رسالت مهمی برعهده دارند
  • برگزاری رویداد «خشتانه» در واحد یزد
  • «استاد غلامیان» در تربیت گوهرتراشان نقش بسزایی داشته است
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • همایش روانشناسی در دانشگاه آزاد قم برگزار شد
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • قدیمی: سرمربی هاکی بانوان در صورت کسب مقام آسیایی می‌ماند
  • تصمیمی برای تفکیک جنسیتی در دانشگاه آزاد اتخاذ نشده است
  • ایجاد دبیرخانه تکریم دختران و بانوان در حرم حضرت معصومه(س)