Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س) گفت: در راستای تقویت بنیه اقتصادی بانوان، رشته‌های هنری و صنایع‌دستی ویژه دانشجویان در دانشگاه حضرت معصومه(س) تدوین می‌شود. ۰۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۴ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

ابراهیم عبدی پور فرد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم،با اشاره به جایگاه مهم دانشگاه حضرت معصومه(س) در توجه به نیازها و مطالبات بانوان در عرصه‌های علمی و پژوهشی اظهار داشت:فضای عالی برای رشد علمی زنان در محیط‌های مناسب، یکی از نیازهای مهم جوامع دینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س) افزود: دانشگاه‌ها سه کارکرد مهم در تولید علم، تولید انسان متخصص و تولید انسان فرهیخته دارند و دانشگاه‌های تک جنسیتی در تولید انسان‌های نخبه و فرهیخته از موفقیت بیشتری برخوردارند.

وی تصریح کرد:ما می‌توانیم بخشی از جامعه زنان را در سطوح عالی تربیت و با نهادینه کردن ارزش‌های متعالی دینی و اخلاقی در وجود آن‌ها در قالب برنامه‌های تربیتی،زنان و دختران را برای ورود به جامعه و ایفای نقش سازنده آماده کنیم.

عبدی‌پور فرد بیان کرد: 50 درصد از جامعه را زنان تشکیل می‌دهند و 50 درصد دیگر دست‌پرورده بانوان هستند و تربیت آن‌ها بر عهده زنان است تا افراد شایسته‌ای را تربیت کنند و موجب رشد و تعالی شوند، در جامعه ما به‌عنوان جامعه اسلامی این ضرورت بیشتر احساس می‌شود که به تربیت بانوان نگاه ویژه‌ای داشته باشیم و در سطح عالی به آموزش آنان توجه کنیم.

وی خاطرنشان کرد:دانشگاه تک جنسیتی اگر هدفمند و با برنامه‌ریزی دقیق و جامع و با امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری بتواند فعالیت خود را انجام دهد و نقش خود را به‌خوبی ایفا کند در تربیت زنان و دختران شایسته بر اساس الگوهای متعالی دینی موفق می‌شود.

رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س) گفت:اگر چنین دانشگاه‌هایی را داشته باشیم در رشد و تعالی و توسعه معنوی جامعه و تحقق نمونه مدینه فاضله می‌توانیم به اهداف متعالی دست‌یابیم.

وی افزود:دانشگاه حضرت معصومه(س) نقش انسان‌سازی نسبت به دانشگاه‌های مشابه دارد و الگویی از یک دانشگاه اسلامی است،در این مجموعه فضای مناسبی برای تبیین ارزش‌های اخلاقی و انسانی و فضای امن و آرامی برای دانشجویان دختر در جهت رشد علمی فراهم‌شده است.

جلسه کمیته ملی تدوین استانداردهای صنایع دستی کشور در مشهد برگزار می‌شودتبلیغات حلقه گمشده رونق گردشگری و صنایع دستی استان زنجان استنقش هنر دست بانوان بهبهانی روی اجسام؛ حضور 60 غرفه در نمایشگاه صنایع دستی بانوان+فیلم

عبدی پور فرد عنوان کرد:وجه تمایز برنامه‌های این دانشگاه، فرهنگی و تربیتی است،در این دانشگاه رشته‌هایی موردنیاز جامعه زنان و خانواده موردتوجه است،اما مدنظر ما رشته‌هایی است که مستقیم در تأمین نیاز آنان مؤثرند.

وی بیان کرد:در این دانشگاه 9 رشته کارشناسی علوم انسانی شامل حقوق و مترجمی زبان انگلیسی و مدیریت و مدیریت کسب‌وکار و علوم قرآن و حدیث و در مقطع ارشد 7 رشته تدریس می‌شود و 1600 دانشجو در مقطع کارشناسی و ارشد مشغول به تحصیل هستند.

رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س) خاطرنشان کرد: 41 نفر هیئت‌علمی تمام‌وقت در دانشگاه فعال بوده و این ظرفیت در حال تکمیل است تا تعداد هیئت‌علمی به 50 نفر برسد، بیش از 100 هیئت‌علمی مدعو از استان و کشور نیز در دانشگاه فعال‌اند.

وی افزود:رشته‌های تحصیلی جدیدی دانشگاه در حال تدوین است و تعداد رشته‌های کارشناسی تا پایان برنامه توسعه ششم و 1400 به 25 و ارشد به 20 رشته می‌رسد به‌ویژه رشته‌هایی که به تقویت نهاد خانواده کمک می‌کند یعنی علاوه بر اشتغال‌زایی سبب تقویت بنیان خانواده می‌شود.

عبدی پور فرد تصریح کرد:در تلاشیم رشته‌هایی تدوین شود که بخشی از فرصتشان در کنار خانواده سپری شود و از طرفی کارکرد اجتماعی داشته باشند و در ایجاد درآمد در کنار خانواده باشند،همچنین به دنبال رشته‌های حقوق زن و حقوق خانواده و حقوق کودکان و نوجوانان و مشاوره با رویکرد خانواده هستیم.

وی عنوان کرد:رشته‌های هنری در افزایش توانمندی بانوان و تقویت توان اقتصادی خانواده یکی از رویکردهای مهم دانشگاه است، در این خصوص در راستای تقویت بنیه اقتصادی بانوان، رشته‌های هنری و صنایع‌دستی ویژه دانشجویان در دانشگاه حضرت معصومه(س) تدوین می‌شود.

رئیس دانشگاه حضرت معصومه(س) اظهار داشت:یکی از رویکردهای مهم دانشگاه این است به دنبال رشته‌هایی برویم که اشتغال پذیری بیشتری داشته باشد، با توجه به نیاز جامعه و امکانات قم در برنامه 5 ساله رشته‌های هنری و کارگاهی مانند طراحی فرش و پارچه و لباس و صنایع‌دستی در افزایش توانمندی بانوان و اشتغال پذیری آن‌ها در دست تدوین است.

وی گفت:در ابتدای تأسیس، دانشگاه جامع طراحی شد که در طول زمان رشد لازم را در تنوع رشته‌ها نداشت اما در دو سال اخیر وزارت علوم،مأموریت‌هایی را مطرح کرد تا ضمن پاسخ گوئی به نیاز زنان موجب توانمندی جامعه زنان شود.

انتهای پیام/457/ش

R7854/P/S6,62/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۱۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، انسیه خزعلی با اعلام این خبر اظهار کرد: در این معاونت موضوع مشاغل خانگی به صورت ویژه حمایت می‌شود که صنایع‌دستی نیز در این موضوع قرار می‌گیرد. ما سعی می‌کنیم حمایت‌هایی را از این افراد داشته باشیم.

معاون امور بانوان و خانواده رئیس‌جمهور افزود: به همین منظور تسهیلاتی را به بانوان فعال در مشاغل خانگی و نیز حوزه صنایع‌دستی تخصیص داده‌ایم و از این طریق از این بانوان حمایت می‌کنیم.

او با اشاره به فعالیت بانوان در حوزه صنایع‌دستی اضافه کرد: بیش از ۷۰ درصد فعالان در حوزه صنایع‌دستی بانوان هستند. در همین راستا و با هدف حمایت از بانوان، در هر استان بازارچه‌هایی را پیگیری می‌کنیم و اعتبارات آن را تخصیص می‌دهیم و از این طریق به دنبال حمایت از بانوان هستیم.

خزعلی خاطرنشان کرد: حمایت از بانوان سرپرست خانوار می‌تواند باعث توانمند شدن آنها و تقویت بنیان‌های خانواده شود و خوشبختانه رشته‌های صنایع‌دستی در این موضوع نقش مهمی را ایفا می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • مهارت کاشی هفت‌رنگ اصفهان نشان جغرافیایی بین‌المللی دریافت کرد
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • از درب طلای حرم امام رضا (ع) در دهه کرامت رونمایی می‌شود
  • موفقیت هنرمندان سیرجانی در کسب ۲۱ مهر اصالت ملی صنایع‌دستی
  • نمایشگاه هنرجویان رشته صنایع دستی در شاهرود
  • ایجاد دبیرخانه تکریم دختران و بانوان در حرم حضرت معصومه(س)