Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: امروز به سبک و اسلوب سیاسی متعالی حضرت فاطمه معصومه(س) کمتر توجه شده؛ از این رو ضرورت دارد تا به بازشناسی این سبک و اسلوب بپردازیم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در آئین اختتامیه سوگواری ملی ۷۲ خط اشک که همزمان با شب شهادت حضرت فاطمه معصومه(س) در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، گفت: تقارن این سوگواره با شهادت حضرت معصومه(س) یک هم نوایی مهم و بی بدیل است و برای اولین بار است که یک دانشگاه علوم پزشکی در سطح کشور میزبان چنین برنامه‌ای است و این یک اتفاق مبارک و خجسته برای بازنگری در فعالیت‌های فرهنگی و ادبی در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه ابعاد تربیتی در دانشگاه‌های علوم پزشکی باید به گونه‌ای طراحی شوند که فارغ التحصیلان این دانشگاه‌ها که در عرصه سلامت و به ویژه در مقابله با بیماری کرونا به نقش آفرینی سلحشورانه می‌پردازند یک شخصیت چند وجهی و چند ساحتی پیدا کنند، افزود: طبیعتا هر گونه برنامه‌ای مانند سوگواره ۷۲ خط اشک به ترویج نگاه موثر انبساطی در عرصه توسعه اندیشه‌ای در دانشگاه‌های علوم پزشکی کمک شایان توجهی می‌کند.

زالی در ادامه تصریح کرد: حضرت فاطمه معصومه یکی از شخصیت‌های دینی مغفول مانده در کشورمان است و کمتر به ابعاد شخصیتی دینی، اجتماعی، سیاسی و اعتقادی این بانو پرداختیم. اهمیت شخصیت حضرت فاطمه معصومه به حدی است که امام جعفر صادق علیه السلام از او به عنوان کوفه کوچک یاد کرده است و همچنین حضرت معصومه تنها امامزاده‌ای هستند که امام معصومه زیارتنامه آن را انشاء کرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه مهاجرت شهادت گونه حضرت فاطمه معصومه به قم با رخداد‌های تراژدیک همراه بوده است، گفت: ۲۳ نفر کاروان حضرت فاطمه معصومه(س) را در سفر به ایران همراهی می‌کردند با این وجود حضرت معصومه خود سکان دار کاروان بود و این نشان دهنده مدیریت اجتماعی یک بانوی جوان اسلامی است و ما باید این اتفاق را به عنوان یک فرهنگ اسلامی ترویج کنیم و از رجوع به فرهنگ‌های منحط غربی بپرهیزیم.

وی با اشاره به اینکه به برکت انقلاب اسلامی و به تعبیر رهبر معظم انقلاب شاهد یک رنسانس و احیای مجدد شعر آئینی در کشور بوده ایم، اضافه کرد: امروز بهار شعر آئینی در کشور است؛ چرا که ما پیش از انقلاب کمتر شعرایی مانند مرحوم طاهره صفارزاده و آقای گرمارودی داشتیم که به مجاهدت در شعر آئینی بپردازند.

زالی با بیان اینکه امروز به سبک و اسلوب سیاسی متعالی حضرت فاطمه معصومه(س) کمتر توجه شده از این رو ضرورت دارد تا به بازشناسی این سبک و اسلوب بپردازیم، گفت: به برکت انقلاب اسلامی شعر آئینی در حال بالندگی است به گونه‌ای که امروز این شعر فقط در ترجیع بند، ترکیب بند و قطعه محدود نشده و شاهد سرودن اشعار آئینی به سبک نیمایی، شعر سپید، مثنوی و غزل هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نوگرایی، استفاده از ظرفیت‌های ساختارشکنانه، استفاده از روش‌های غیرمتعارف را از دستاورد‌های ستبرگ قیصرامین پور در شعر آئینی برشمرد و افزود: باید تبلور و تجلی اندیشه ورزی، خردورزی و خرمندی را در ترنم شعر آئینی ببینیم و در واقع باید پشت هر شوری شعوری و پشت هر اشکی اندیشه‌ای باشد.

وی فقر اندیشه را مهمترین آفت شعر آئینی دانست و گفت: ما با فقر اندیشه با ابتذال، فرمالیسم، صورت گرایی و سطحی گرایی می‌رسیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شعر آئینی حضرت معصومه زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی حضرت فاطمه معصومه س شعر آئینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۲۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی

به گزارش خبرنگار مهر بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و ششمین جشنواره دانشجویی ایده های نو آورانه آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور وزیر بهداشت درمان آموزش پزشکی برگزار شد.

ابوالفضل باقری فرد، رییس همایش آموزش علوم پزشکی و معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت گفت: اگر امروز ما در حوزه های علوم پزشکی سر آمد هستیم به برکت وجود اساتید است،باید انگیزه را در دانشجویان زیاد کنیم تا کار آموزش درست انجام بشود اگر انگیزه ایجاد کنیم دانشجو خودش به دنبال آموزش می رود ایجاد انگیزه با آموزش مرتبط است.

وی افزود: ما در حوزه آموزش علوم پزشکی عدالت و بهره وری را دنبال می کنیم و تکریم اساتید از اولویت های ما است،همچنین توسعه زیر ساخت های آموزشی در دستور کار امسال وزارت بهداشت قرار دارد که اقدامات عملی را در روزهای آتی در دانشگاه علوم پزشکی شاهد خواهید بود.

باقری ادامه داد: از وظایف ما این است که باید در سازوکار خودمان به آموزش های نوین و تکنولوژی های نوین توجه کنیم آموزش اصلی ما حضوری است و در این حضور است که دانشجو اخلاق حرفه ای را یاد می‌گیرد.

خسرو پناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در این همایش گفت:کارهای بزرگی در آموزش پزشکی کشور انجام شده از این رو امروز می توانیم ادعا کنیم هیچ بیماری قابل درمان در دنیا نیست که در ایران نتوانیم درمان کنیم.

وی افزود: من اسم آموزش علوم پزشکی کشور را آموزش حکمت بنیان می نهم چون یک پیوند نظر و عمل در آموزش پزشکی وجود دارد در بعضی الگوهای آموزشی در کشور فقط نظر محور و تئوری محور است ولی الگوی آموزش پزشکی نظر و عمل را باهم جمع می کند.

سیر پزشکی ایران یک ساله و دو ساله و یک قرن نیست سیر پزشکی ایران یک عمر پیشینه قبل از اسلام دارد،ایران را باید اینگونه معرفی بکنیم

کد خبر 6094563

دیگر خبرها

  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • گفتمان انقلاب و ولایت در سراسر جهان تاثیرات گسترده داشته است
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور
  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • «با شما سربلندیم» شعار دهه کرامت