Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه حضرت معصومه(س) و سازمان بسیج سازندگی استان قم به منظور هم‌افزایی علمی و اجرای فعالیت‌ها با محوریت کارآفرینی و اشتغال زایی، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه حضرت معصومه(س) و سازمان بسیج سازندگی استان قم با حضور سرهنگ پاسدار محمود داوود آبادی در دانشگاه و به منظور اجرایی کردن سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری و شعار سال در خصوص «جهش تولید» منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه حضرت معصومه (س) با پیگیری و برنامه ریزی و ارتباطات درون و برون سازمانی در راستای اهداف این تفاهم‌نامه همچون استفاده بهینه از منابع و ظرفیت‌ها و توانائی‌های علمی و فنی جهت تقویت و توسعه سرمایه‌گذاری بین دانشگاه و صنعت، کمک به معرفی، توسعه و تجاری‌سازی خدمات و محصولات علمی و فناورانه اساتید و دانشجویان دانشگاه حضرت معصومه (س)، ایجاد بستری برای گذراندن فرصت مطالعاتی اساتید این دانشگاه و تبادل اطلاعات و تجربیات در حوزه کارآفرینی و ایجاد اشتغال، اهتمام خواهد داشت.

همچنین براساس این تفاهم نامه، بانوان کارآفرین سطح استان قم به دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه حضرت معصومه (س) به منظور گذراندن دوره‌های مشاوره و آموزش کارآفرینی به منظور اخذ گواهی کارآفرینی معتبر که مورد تأیید بسیج سازندگی نیز می باشد معرفی خواهند شد.

تشکیل و راه‌اندازی گروه‌های مختلف جامعه جهت تشکیل کسب‌وکارهای کوچک و متوسط در زمینه‌های مختلف با حمایت علمی و هم افزایی اعضای هیأت علمی دانشگاه با گروه های مذکور از دیگر دستاوردهایی است که در قالب این تفاهم نامه دست یافتنی خواهد بود.

نسرین صادق زاده، سرپرست دانشگاه حضرت معصومه (س) در این نشست، به حضور دانشجویان در این دانشگاه از اقصی نقاط کشور و حتی روستاهای دور دست و کمتر برخوردار اشاره کرد و با بیان لزوم توانمندشدن آنان و کمک به کسب و کارهای خانگی اظهار داشت: این دانشگاه از ظرفیت های زیادی برای افزایش توانمندی‌های بانوان و ایجاد اشتغال برای آن عزیزان برخوردار است.

وی افزود: دانشگاه حضرت معصومه (س) با اینکه دانشگاهی جوانی است، رشته‌های جدیدی بر مبنای این ظرفیت‌ها ایجاد کرده است تا به سمت دانشگاه جامعه محور و کارآفرین حرکت کند.

سرپرست دانشگاه حضرت معصومه (س) دست یابی به این هدف را مستلزم حمایت‌های وزارت علوم، دستگاه‌های مرتبط و سازمان های مردم نهاد دانست و عقد تفاهم‌نامه با سازمان بسیج سازندگی را به عنوان اقدام ارزشمندی در راستای ایفای نقش برای شناسایی استعدادها و افزایش اشتغال بانوان عنوان کرد.

 صادق زاده از تسهیل و بسترسازی برای فرصت‌های مطالعاتی اساتید دانشگاه به عنوان یکی از مهمترین مفاد این تفاهم‌نامه یاد کرد و گفت: فعالیت‌های پژوهشی کاربردی اساتید در قالب ارتباط با بسیج سازندگی، ارتباط میان این دو سازمان را استحکام می بخشد و امیدواریم با استفاده از این فرصت کاربردی‌تر شدن فعالیت‌های پژوهشی اساتید و پایان نامه‌های دانشجویی را شاهد باشیم.

سرهنگ داوودآبادی، رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم نیز در این نشست بسیج سازندگی را سازمانی با ماهیتی اجرایی توصیف و تشریح کرد: فعالیت بسیج سازندگی مباحث مربوط به عمران و زیرساخت، کارآفرینی و اشتغال زایی، فعالیت های فرهنگی و انجام امور مربوط به بهداشت و درمان با نگاه طب اسلامی است.

وی بسیج سازندگی را یکی از بازوان نظام برای خدمت‌رسانی و احسان به مردم معرفی کرد و افزود: ارتباط با مراکز علمی کمک می‌کند که این احسان و خدمت‌رسانی بر اساس مبانی علمی باشد.

سرهنگ داوود آبادی از برنامه‌ریزی های دانشگاه حضرت معصومه (س) و توجه به بانوان قردردانی کرد و تصریح کرد: موضوعاتی که در حال حاضر در این دانشگاه به صورت تخصصی و علمی پیگیری می‌شوند نیازهای واقعی جهش تولید هستند.

وی با اشاره به لزوم استعدادیابی به عنوان اولین مرحله در فرآیند تولید اظهار داشت: شناسایی، شبکه‌سازی و توانمندسازی در مقوله تولید مسئله مهمی است که در این مجموعه به صورت علمی و دقیق یه آن پرداخته شده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی بیان داشت: تولیدکنندگان باید بیاموزند که چگونه به صورت علمی به مباحث تامین و زنجیره ارزش ورود کنند و دانشگاه می تواند نقش بسیار مهمی در این مورد ایفا کند.

سرهنگ داوود آبادی تلفیق نگاه علمی به مسئله تولید در دانشگاه‌ها و توان اجرایی در بسیج سازندگی را ارزشمند دانست و گفت: این همکاری می تواند راه‌گشای بسیاری از موانع در مسیر اشتغالزایی و رونق تولید در کشور باشد.

حجت‌الاسلام آخوند زاده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه حضرت معصومه (س)، وجود دانشگاه‌های تک جنسیتی را از توصیه‌های مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید دانست و اظهار داشت: خانواده‌ها حق دارند تا فضای دانشگاه برای ادامه تحصیل دخترانشان را مطابق با ارزش‌های اعتقادی خود انتخاب کنند.

وی آمار پایین مسائل انضباطی و آمار بالای قبولی دانشجویان در مقاطع بالاتر تحصیلی را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: این آمار بیانگر آثار مثبت وجود دانشگاه‌های تک جنسیتی خصوصاً دانشگاه‌های ویژه بانوان است.

معاون استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان قم افزود: مهم‌ترین وظیفه این دانشگاه این است که دخترانی را تربیت کند که در آینده مادران خوبی باشند و بتوانند نقش های اجتماعی خود را به خوبی ایفا کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه حضرت معصومه بسیج سازندگی قم تفاهم نامه همکاری سازمان بسیج سازندگی استان قم دانشگاه حضرت معصومه بسیج سازندگی مقام معظم رهبری تفاهم نامه دانشگاه ها فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۲۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری بین «ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست» و «شرکت پالایش نفت آبادان» امضا شد.

به گزارش خبرنگار شانا، تفاهم‌نامه همکاری بین «ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست» و «شرکت پالایش نفت آبادان» صبح امروز (دوشنبه، ۱۰ اردیبهشت‌) با هدف حرکت از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی و ایجاد ارزش افزوده برای طرح‌ها در محل معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، بین حکیم قیم، مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان، و محمدمهدی نوربخش، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست، امضا شد.

هدف از امضای این تفاهم‌نامه اجرای تدابیر مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ظرفیت‌ها، ایجاد هم‌افزایی و تحقق اقتصاد دانش‌بنیان و عمل به اصل ۵۰ قانون اساسی بوده است.

شرکت پالایش نفت آبادان، به‌عنوان نخستین شرکت صنعتی در کشور، در همکاری با ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، آب، اقلیم و محیط‌زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در زمینه‌های مختلفی ازجمله کارگروه‌های راهبری و فنی دوجانبه، ارائه و واکاوی اجرایی برای طرح‌های اولویت‌دار با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای گذر از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی، و ایجاد ارزش افزوده برای این طرح‌ها در سطح این مجتمع صنعتی این تفاهم‌نامه را امضا کرده است.

شرکت پالایش نفت آبادان به‌منظور تحقق شعار خود با عنوان پالایشگاهی سرآمد و پیشرو در زمینه تولید، توسعه و مانع‌زدایی در طرح‌های زیست‌محیطی، استفاده از توان شرکت‌های دانش‌بنیان را در دستور کار قرار داده است.

با اجرای این تفاهم‌نامه، افزون بر ایجاد یک مرکز هم‌آفرینی، محرومیت‌زدایی و ایجاد اشتغال پایدار در سطح منطقه و کشور و «جهش تولید با مشارکت مردم» عملی می‌شود و رشد و اعتلای شرکت‌های دانش‌بنیان و صادرات فناوری به دیگر کشورهای منطقه تحقق می‌یابد.

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت نفت و گاز اروندان و اداره‌ کل شیلات خوزستان امضا شد
  • رزمایش اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه در حرم حضرت معصومه (س) برگزار می شود
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد