Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: امروز به برکت نظام اسلامی در کشور ۲۰ میلیون تحصیل‌کرده دانشگاهی داریم و این ظرفیت، دستاورد بزرگی است که نشان می‌دهد جامعه مسیر دانایی را به سرعت طی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، محمدعلی زلفی‌گل در آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه حضرت معصومه(س‌) ضمن گرامیداشت سوم خرداد و حماسه رزمندگان اسلام در آزادسازی خرمشهر، بیان کرد: نظام اسلامی تلاش می‌کند که مردم ما بصیر و دانا شوند و در همین رابطه بسترهای لازم برای علم آموزی در کشور بسیار گسترده شده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی بیان داشت: درشرایط فعلی دشمنان تلاش دارند که موفقیت‌های نظام اسلامی را نادیده بگیرند اما برای ما که از نزدیک محرومیت‌های قبل از انقلاب را دیدیم،‌ دستاوردها به خوبی نمایان است.

وی ادامه داد: صادقانه باید خدمت شما عرض کنم با وجود همه تلاش‌های نظام سلطه در این کشور اتفاق‌های خیلی بزرگی رخ داده‌است.

وی افزود: برای نمونه قبل از انقلاب ۱۷۰ هزار دانشجو داشتیم و اکنون ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجو داریم، در آن زمان دوره دکتری در کشور ما وجود نداشت و نخبگان را به خارج  اعزام می‌کردند که موجب بازنگشتن بسیاری از آنان به کشور می‌شد اما اکنون سالانه ۲۰ هزار دانشجوی دکتر داریم.

وزیری علوم افزود: امروز بالای ۶۰ تا ۷۰ درصد دانشجویان برخی دانشگاه‌ها خانم‌ها هستند، نظام جمهوری اسلامی این فرصت ویژه علم آموزی و تحصیل را در اختیار بانوان قرار داد، مسئولان ما به دنبال این هستند که مادران دانا در کشور پرورش یابند چرا که آنان محور خانواده هستند.

وی ادامه داد: اکنون خانم‌ها علاوه بر تحصیل و کسب مدارج بالای علمی در زمینه‌های مدیریتی کشور حضور پررنگی دارند و این از ثمره‌های نظام اسلامی است.

زلفی‌گل با بیان اینکه دشمنان دائم تلاش دارند بذر ناامیدی را در میان جوانان بکارند، گفت: باید در عرصه‌های مختلف تلاش کرد و نشان داد که می‌توان به بزرگترین موفقیت‌ها رسید و توطئه دشمان را خنثی کرد.

وی افزود: دختران ما امروز باید نسبت به مطالعه و کسب مدارج علمی توجه بیشتری داشته باشند و با اراده و انگیزه سفیران علمی و فرهنگی ایران در عرصه‌های بین‌المللی باشند.

وی ادامه داد: چرا نباید از میان ایرانی‌ها و دختران ما کسی جایزه نوبل را بگیرد در حالی که این ظرفیت در کشور وجود دارد و دانشجویان  می‌توانند با اراده، انگیزه و تلاش به این موفقیت‌ها دست ‌یابند.

وزیر علوم گفت: آینده کشور برای دانشجویان است، آنان مسئولان و مدیران آینده کشور هستند، اساتید باید به دانشجویان به عنوان سرمایه‌های کشور نگاه کنند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه حضرت معصومه(س) نیز در این آیین گفت: تاسیس دانشگاه حضرت معصومه(س) از یک ایده معنوی نشات می‌گیرد تا دختران و بانوان که در همه مراحل حساس کشور حضور داشتند و سهم خود را انجام دادند بتوانند در یک فضای علمی و دانشگاهی مطلوب تحصیل کنند.

حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا آخوند زاده افزود: در سال ۸۶ این اتفاق در شهر مقدس قم افتاد و دانشگاه حضرت معصومه(س) با بهره‌گیری از اساتید برتر برای تحصیل بانوان در مقاطع دانشگاهی تاسیس شد.

وی با اشاره به موفقیت‌های این دانشگاه درعرصه‌های مختلف علمی و فرهنگی، ادامه داد: دانشگاه حضرت معصومه(س)در زمینه فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی سرآمد بوده و فعالیت‌های بسیاری دارد و سرانه ازدواج دانشجویی نیز در آن بالااست.

سرپرست سابق دانشگاه حضرت معصومه(س)‌ در این آیین گفت: این دانشگاه در سال‌های اخیر مسیر رشد و شکوفایی خود را به خوبی طی کرده‌است و توانسته نقش موثری در توسعه فضای علمی کشور داشته باشد.

نسرین صادق‌زاده افزود: از آنجا که زنان و بانوان نقش موثری درشکوفایی جامعه اسلامی دارند، دانشگاه حضرت معصومه(س)‌ تلاش کرده با ایجاد بسترهای لازم برای توانمند سازی دانشجویان در بخش‌های مختلف، تکالیف خود در این رابطه را به خوبی ایفا کند.

وی ادامه داد: در همین رابطه می‌توان به اجرای طرح توانمندسازی بانوان‌ برای پاسخگویی مناسب به مسائل حوزه زنان و خانواده اشاره کرد که از جمله حوزه‌های مهم مورد توجه دانشگاه حضرت معصومه(س)‌ در سال‌های اخیر است.

سرپرست جدید دانشگاه حضرت معصومه(س)‌ نیز در این آیین گفت: به دنبال گسترش فعالیت‌های دانشگاه حضرت معصومه(س) و تبدیل شدن آن به الگویی درخشان در حوزه تحصیل بانوان و توانمندسازی‌ ایشان در عرصه‌های مختلف هستیم.

مریم بردبار با اشاره به اهمیت ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی در جامعه و برنامه‌های دانشگاه حضرت معصومه(س)‌ در این بخش، تاکید کرد: به دنبال افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه در حوزه‌های مختلف برای پاسخگویی به نیازهای علمی استان و کشور هستیم.

در این آیین با حضور وزیر علوم از تلاش‌های نسرین صادق‌زاده سرپرست سابق دانشگاه حضرت معصومه(س)‌ تجلیل به عمل آمد و مریم بردبار به عنوان سرپرست جدید این دانشگاه معارفه شد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزیر علوم دانشگاه حضرت معصومه س نظام اسلامی موفقیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۸۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌شرقی در مراسم گرامیداشت روز معلم در سالن استاد شهریار دانشگاه آزاد اسلامی تبریز با تأکید بر اینکه باید دانشگاه و تلاشگران آن را قدر دانست، اظهار کرد: اینکه بیش از ۱۵ میلیون دانشجو فارغ‌التحصیل شده و سه میلیون نفر از آنان مشغول تحصیل هستند، به برکت مجاهدت‌های علمی دانشگاه‌هاست.

وی با بیان اینکه پیشرفت‌ها را باید گفت تا جوانان به آینده امیدوار شوند، ادامه داد: توقف در مسیر رشد و تعالی معنی ندارد.

استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به سیر تحول در نسل‌های مختلف دانشگاه‌ها، بیان کرد: زمانی آموزش در مراکز دانشگاهی، محور بود، بعد از آن تحقیقات اولویت یافت و امروز کارآفرینی در کنار آموزش و تحقیق، مأموریت اصلی دانشگاه‌هاست.

رحمتی با اشاره به اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی، ارتباط خوبی بین دانشگاه و صنعت به وجود آمده که مایه امیدواری است، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی به‌دلیل برنامه‌ریزی دقیق و اتکا به ظرفیت‌های درونی خود دستاورد‌های خوبی داشته است.

وی ابراز امیدواری کرد که دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه مهارت‌آفرینی نیز موفقیت‌های خوبی کسب کند و گفت: دستاورد‌های دانشگاهی خوب روایت و منعکس نمی‌شود و مراکز دانشگاهی باید از ظرفیت‌های رسانه‌ای و فضای مجازی برای تبیین و روشنگری و آگاهی‌بخشی به مردم برای مقابله با جنگ روانی دشمن استفاده کنند.

استاندار آذربایجان‌شرقی تشریح کرد: هر استاد دانشگاه و هر دانشجو می‌تواند یک رسانه باشد و امیدآفرینی کند.

به گزارش آنا، مراسم روز معلم با حضور جمع کثیری از استادان و همچنین دانشجویان ورودی سال ۷۲ واحد تبریز در رشته علوم اجتماعی (۳۱ سال پیش) و دانشجویان و مسئولان کشوری و با حضور مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، محمدقربانی گلشن‌آباد، معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در سالن استاد شهریار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد.

در پایان مراسم از استادان، مدیران گروه و رئیس دانشکده نمونه تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 
  • گردهمایی «دختران دانشجو» در قم برگزار ‌می‌شود
  • دستاوردهای علمی مرهون تلاش معلمان و اساتید دانشگاه است
  • گردهمایی بزرگ دختران دانشجو در قم برگزار می شود
  • امیدآفرینی در جامعه یکی از مهمترین دستاوردهای کارگران عزیز کشور است
  • امیدآفرینی در جامعه یکی از مهمترین دستاوردهای تلاش‌ها و تولیدات کارگران عزیز کشور است
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • مسجد جمکران میزبان زائران حضرت معصومه (س) در دهه کرامت
  • مسجد جمکران میزبان زائران حضرت معصومه(س) در دهه کرامت