Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: ما امروز بیش از ۲۰ میلیون تحصیل کرده دانشگاهی در کشور داریم که این جمعیت نشان‌ می‌دهد جامعه ما مسیر رشد و دانایی را با سرعتی مناسب و شایسته طی می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  دکتر محمدعلی زلفی گل ظهر امروز در مراسم تکریم رئیس و معارفه سرپرست دانشگاه حضرت معصومه (س) استان قم با اشاره به فرارسیدن سالروز سوم خردادماه، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا عنوان کرد: اگر مروری داشته باشیم به تاریخ کشورمان پس از پیروزی انقلاب اسلامی، متوجه می‌شویم که استقلال ایران به راحتی به دست نیامده است و باید قدردان آن باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تاکید کرد: در شرایط فعلی، دشمنان و بدخواهان نظام، تلاش می‌کنند که توفیقات جمهوری اسلامی را نادیده بگیرند‌. قبل از انقلاب اسلامی ما محرومیت‌های بسیاری از جمله تنگ، باریک و خطرناک بودن جاده‌ها را داشتیم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه پیش از انقلاب تعداد محدودی دانشگاه در کشور داشتیم، گفت: تعداد دانشجویان کشور در بدو پیروزی انقلاب اسلامی ۱۷۰ هزار نفر بودند و الان حدود ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجو در ایران در حال تحصیل هستند.

وی اضافه کرد: قبل از انقلاب دوره دکتری در کشور وجود نداشت و نخبگان ما خارج از کشور دکتری را دریافت می‌کردند اما امروز سالانه بیش از ۲۰ هزار دانشجوی دکتری جذب می‌کنیم.

زلفی گل ابراز کرد: ما امروز بیش از ۲۰ میلیون تحصیل کرده دانشگاهی داریم و این افتخار بسیار بزرگی در عرصه علمی کشور است که نشان از ظرفیتی بزرگ است. به لطف خداوند متعال جامعه ما مسیر دانایی را با سرعت مناسب و شایسته‌‌ای طی می‌کند.

وی با اشاره به اینکه امروز بیش از ۶۰٪ ظرفیت دانشگاه‌های کشور را بانوان به خود اختصاص داده‌اند، تصریح کرد: در زمان پیش از انقلاب تفکر افراد این بود که درس خواندن و عالم شدن صرفاً برای مردها است، اما نظام جمهوری اسلامی این فرصت استثنایی را در اختیار بانوان قرار داده است چرا که از دامن زن، مرد به معراج می‌رود.

وی افزود: نظام جمهوری اسلامی به این نتیجه رسیده است که اگر بخواهد آینده‌ کشور و مردم ما دانا و دانایی محور باشد، باید اول مدار خانواده دانایی باشد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: حواسمان باشد که دشمنان ما در فضای مجازی دائماً سعی می‌کنند که بذر ناامیدی و یأس را در وجود جوانان ایرانی نهادینه کنند و می‌خواهند هویت و باور را بگیرند.

وی خطاب به دانشجویان دانشگاه حضرت معصومه (س) گفت: از شما خواهش می‌کنم تا جایی که می‌توانید درس را عمیق‌تر مطالعه کنید؛ سعی کنید رتبه‌های برتر در کنکور بیاورید و کرسی‌های دانشگاه‌های تراز اول کشور را بگیرید و سفیر دانشگاه حضرت معصومه (س) در آنجا باشید.

زلفی گل خاطر نشان کرد: آنچه که باعث می‌شود یک انسان رشد کند و به مدارج بالای علمی برسد، اراده قوی و انگیزه و تلاش است.

در پایان این مراسم، نسرین صادق‌زاده سرپرست سابق دانشگاه حضرت معصومه (س) تکریم به عمل آمد و مریم بردبار به عنوان سرپرست جدید این دانشگاه معرفی شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه حضرت معصومه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۰۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، داریوش جاوید در مراسم گرامیداشت مقام شامخ استاد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه با بیان اینکه اندیشه‌های شهید مطهری باید الگوی اساتید دانشگاه باشد، اظهار کرد: اگر اندیشه‌های این شهید بزرگوار در جوانان ما رسوخ کند، علم با عمل همراه می‌شود.

وی با اشاره به مطلبی از استاد الهی قمشه‌ای عنوان کرد: استاد باید محبوب باشد تا درس محبوب باشد، و استاد زمانی محبوب می‌شود که عاشق باشد و جذبه عشق استاد همان هیبت استاد را نشان میدهد. دانشجو و دانش آموز درس را هرچقدر هم که سخت باشد، اگر به استاد علاقه‌مند باشند فرامی‌گیرند.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با اشاره به کاهش تعداد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در سال‌های اخیر به ۸۳۰ هزار دانشجو به تبعیت از کاهش هرم جمعیتی و افزایش مراکز علمی افزود: اگر همین میزان به ۶۸۰ هزار دانشجو می‌رسید، امکان کنترل دانشگاه آزاد اسلامی مشکل می‌شد، اما با عنایت خداوند و ایده‌پردازی‌های دکتر طهرانچی، اعتماد مردم به این دانشگاه مجدداً جلب و در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی از انتخاب اول جوانان برای تحصیل است و یک‌میلیون و ۳۶۰ هزار دانشجو در حال تحصیل در این دانشگاه هستند.

جاوید، هدف از صدور بخشنامه‌های مختلف در حوزه‌های متفاوت را تحول عنوان کرد و گفت: تحول در دانشگاه تنها با همدلی و همکاری تمام اعضای هیئت علمی و کارکنان اتفاق می‌افتد و ذکر این نکته ضروری است که برای پیشبرد اهداف دانشگاه، تحول یک نیاز اساسی است.

وی، دلیل محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان را ارتباط موثر بین علم و عرصه دانست و گفت: متأسفانه در رشته‌های غیرپزشکی به‌دلیل وجود فاصله بین عرصه و علم دچار مشکل هستیم و تأسیس دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی و سایر دانشکده‌ها برای رفع همین چالش است که دانشجویان رشته‌هایی مانند روانشناسی، علوم تربیتی و سایر رشته‌ها همزمان با تحصیل، در عرصه عمل نیز حضور داشته باشند.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه سرانه هر دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی بین ۱۴ تا ۱۵ میلیون است، افزود: این دانشگاه به دنبال برقراری عدالت آموزشی است تا همه جوانان این کشور امکان استفاده از تحصیلات دانشگاهی را داشته باشند.

جاوید، رفع دغدغه و چالش همکاران و مسائل معیشتی و رفاهی آنان را از مهم‌ترین برنامه‌های دانشگاه برشمرد و افزود: در تحول اداری، کارکنان نیز مانند اعضای هیات علمی، ارتقا پیدا می‌‌کنند.

وی با ارائه یک خبر خوب نیز تصریح کرد: از این پس حق‌التحقیق به جای حق‌التدریس به صورت متمرکز از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت می‌شود و خروجی پژوهشیار در این خصوص مبنای عمل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 
  • صبح امروز؛ دیدار تیم ملی والیبال دانش‌آموزی ایران با رهبر انقلاب
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • وحدت و برادری نیاز مهم امروز کشور است
  • مشکلات اقتصادی با استحکام پایه‌های علمی حل می شود
  • منصوری:‌ جمهوری اسلامی ایران در دوره اقتدار قرار داد
  • دانشگاه بوعلی سینای همدان، میزبان رویداد دانشگاهی نزدیک قله ایم
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • جهان ایران را به عنوان قدرت برتر پذیرفت